About

Acesta este un alt blog dedicat tehnologei. Duh… De ce? Pentru că se poate. Pentru că tehnologia este unul dintre cele mai importante aspecte ale existenței noastre, iar înțelegerea acesteia este absolut necesară. Opiniile postulate în cadrul acestui blog sunt absolut subiective și nu am pretenția că stăpânesc adevărul absolut. Dezideratul acestui blog este să  educe, dar  nu am pretenția de a fi un educator. De aceea, orice opinii contrare celor exprimate aici vor apreciate, ascultate și luate în considerare.

Blogul va cuprinde mai multe categorii de articole:

Review-uri de produse care vă pot orienta spre achiziționarea unui produs sau a altuia. Deși subiective, sper ca aceste review-uri să  cuprindă suficiente date și informații pentru a vă crea o opinie proprie cu privire la produsele prezentate.

Știri – blog-ul  va încerca să preia cele mai importante știri din domeniul  tehnologiei, din surse reputable, și va încerca să le prezinte și să le explice, punându-le în context.

Tutoriale – vom încerca să prezentăm diverse task-uri cu care se confruntă majoritatea utilizatorilor de tehnologie, de la unele banale la unele mai complicate, cu prezentarea acestora pas cu pas.

Quick bits – Vom încerca să prezentăm concepte și termeni din domeniul tehnologiei, într-o maineră concisă, pentru că  orice discuție despre tehnologie este inutilă dacă nu cunoaștem elemente de bază ale acesteia.

Opinii – Rubrici mai rare în care voi exprima opiniile mele personale cu privire la subiecte de actualitate, din domeniul tehnologiei și nu numai.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s